Grupul Alexandrion intră pe segmentul de whisky single malt cu propriul produs, care va ieşi pe piaţă peste trei ani

14 sep 2017 Autor: Mădălina Panaete

Alexandrion Group, cel mai mare producător de băuturi spirtoase de pe plan local, a început să producă whisky single malt, devenind astfel prima companie de pe plan local care produce un astfel de whisky. Primele produse vor ajunge pe piaţă peste aproxi­mativ trei ani, după ce procesul de ma­turare va fi finalizat.

Consumul total de whisky ( inclusiv single malt) ajunge anual la circa 8-9 milioane de litri în România cu o valoare de circa 100-150 de milioane de euro, conform celor mai recente date ale ZF.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2017

 
Cuvinte cheie:
Alexandrion
, whisky
, piata
, grup
, intrare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide