Grupul german Miele şi-a triplat vanzările de electrocasnice din Romania în trei ani

31 ian 2017 Autor: Cristina Rosca

Producătorul german de electrocasnice de lux Miele şi-a triplat businessul de retail din Romania în ultimii trei ani, ajungand la afaceri de 24,5 milioane de lei anul trecut. 

Compania şi-a crescut constant businessul în această perioadă, doar anul trecut avansul fiind de 56%, potrivit datelor comunicate de companie. Avansul din 2016 a fost susţinut atat de creşterea pieţei de profil cat şi de expansiunea companiei şi de o evoluţie favorabilă a vanzărilor de accesorii şi detergenţi. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.01.2017

 
Cuvinte cheie:
Miele
, romania
, electrocasnice
, vanzari
, grup
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide