Retail&Agrobusiness

Grupul irlandez Origin îşi formează echipa locală: caută CEO şi CFO

Grupul irlandez are peste 1.450 de angajaţi şi încasări anuale de 1,4 miliarde de euro.

Grupul irlandez are peste 1.450 de angajaţi şi încasări anuale de 1,4 miliarde de euro.

Autor: Ioan Dornescu

20.08.2015, 00:05 1555

Grupul irlandez Origin, noul proprietar al distribuitorilor de inputuri agricole Redoxim Timişoara şi Comfert Bacău, companii pe care a plătit peste 50 de milioane de euro, caută doi manageri care să conducă operaţiunile locale, poziţiile vizate fiind de director de ţară, respectiv de director financiar.

Viitorul şef al operaţiunilor din România, care va lucra îndeaproape cu managerii direcţi ai afacerilor deţinute de Origin pe plan local, trebuie să aibă o experienţă relevantă de 5-10 ani, preferabil în industria de profil, iar printre obiectivele sale figurează identificarea unor noi oportunităţi de extindere a operaţiunilor. În cazul directorului financiar, experienţa în cadrul „Big 4“ constituie un avantaj.

„Sunt deja foarte multe CV-uri primite, am e-mailul plin de dimineaţă, iar cele două poziţii sunt de real interes. În prin­cipiu se doresc români, care să cunoască bine men­tali­tăţile şi piaţa din România. Viitorii manageri vor asigura coor­donarea activităţilor celor două com­panii la nivel naţional“, a decla­rat pentru ZF Andreea Cio­coiu, managing partner al com­paniei de consul­tanţă Avalon Comp, care gestio­nează procesul de recrutare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO