Retail&Agrobusiness

Grupul Voici La Mode a preluat franciza Marks&Spencer în România

Grupul Voici La Mode a preluat franciza Marks&Spencer în...

Autor: Cristina Bellu

19.09.2017, 12:49 291

Acordul dintre britanicii de la Marks&Spencer şi grupul cipriot Voici La Mode prin care acesta din urmă preia în regim de franciză unităţile din Băneasa Shopping City, Plaza Romania şi Bucureşti Mall a fost finalizat, compania din Cipru intenţionând să îşi extindă operaţiunile şi să deschidă noi magazine în locaţii premium din ţară.

„Procesul de achiziţie este acum finalizat. Suntem foarte mulţumiţi şi aşteptăm cu nerăbdare extinderea parteneriatului pe care îl avem cu Marks & Spencer de 57 de ani.(...). Acesta este un eveniment foarte important pentru grupul nostru. După o cercetare şi o analiză amănunţită a pieţei româneşti în ultimii ani, suntem foarte încântaţi să începem implementarea planurilor noastre.", spune Artemis Antoniadou, Managing Director al Voici La Mode Group.

Grupul Voici La Mode lucrează în parteneriat cu Marks & Spencer încă din anul 1960 şi operează patru ma­ga­zine în sistem de franciză M&S în Nicosia, Cipru. În total grupul Voici la Mode are 14 magazine de modă în Ci­pru, sub mai multe branduri, respectiv Marks & Spencer, Celio, Wallis, Do­ro­thy Perkins şi Evans, ale grupului Ar­cadia. Niciunul dintre acestea din urmă nu mai este prezent local, însă compania intenţionează să-şi extindă activităţile în România, lansând şi alte brand-uri cunoscute pe plan internaţional, care vor fi anunţate ulterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO