Importatorul pastilelor Tantum Verde face afaceri de 125 mil. lei, dar anul trecut businessul s-a clătinat

14 nov 2017 Autor: Georgiana Mihalache

Angelini Pharmaceuticals România, o companie farmaceutică de origine italiană, care activează pe piaţa românească din 2011, pune pe piaţa locală medicamente fără reţetă (OTC) şi suplimente alimentare şi a raportat anul trecut afaceri de 125 de milioane de lei, în scădere cu 18%, din datele Ministerului de Finanţe.
 
 Anul 2016 a adus prima scădere a businessului Angelini în România, compania înregistrând şi pierderi de 14 milioane de lei. Şi în 2014 Angelini a raportat pierderi de 8 milioane de lei, după ce în 2015 compania a înregistrat un vârf de vânzări de până la 151 mil. lei, dar şi cel mai mare profit, de aproape 9 mil. lei. Primul an de activitate al companiei pe piaţa locală, 2011, i-a adus venituri de 92 de milioane de lei. În prezent, compania are 90 de angajaţi în România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.11.2017

 
Cuvinte cheie:
afaceri
, trecut
, business
, pastile
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide