Retail&Agrobusiness

Irlandezul din spatele celei mai mari tranzacţii din agrobusiness: Mă aştept şi la alte preluări, potenţialul din agricultură este uriaş

Hugh Beirne

Hugh Beirne

Autor: Ioan Dornescu

24.09.2015, 08:00 1744
Hugh Beirne, 60 de ani, manager şi coproprietar al firmei de consultanţă şi servicii de business Avalon Comp, spune că potenţialul de creştere a producţiei agricole locale va genera noi tranzacţii de preluare pe piaţa de profil.
 
Firma Avalon Comp, specializată în seg­mentul de agrobusiness, a stat în spatele mega-tranzacţiei de peste 50 de milioane de euro prin care grupul irlandez Origin Enterprises, cu venituri anuale de 1,4 mld. euro, a preluat „la pachet“, în vara acestui an, businessurile antre­prenoriale specializate în distribuţia de inputuri agricole Redoxim Timişoara şi Comfert Bacău.
 
Avalon Comp, înfiinţată în 2002, a pregătit în ultimii trei ani intrarea Origin pe piaţa românească, asigurând diverse servicii de cercetare de piaţă, recrutare şi HR, precum şi de consiliere la nivelul managementului superior al grupului irlandez.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO