ANTREPRENORI LOCALI

IRUM angajează 40 de oameni la fabrica de tractoare din Reghin

22 ian 2016 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM din Reghin, controlat de familia Oltean, estimează că va recruta în acest an 40 de oameni, de la agenţi vânzări până la ingineri, astfel că ar putea ajunge la 450 de angajaţi în acest an.
 
În prezent, IRUM are 405 an­ga­jaţi, care se ocupă de fabricarea trac­toarelor şi utilajelor TAF (tractoare articulate forestiere), utilajelor agri­cole, încărcătoare, transportoare, echipamente pentru întreţinerea drumurilor forestiere, producând totodată şi piesele aferente acestora.
 
„Anul trecut s-a simţit o creştere a pieţei în domeniul agricol, însă o scădere în industria forestieră din cauza instabilităţii legislative din acest domeniu. Întrucât econo­mia este într-o continuă creştere, sperăm ca anul 2016 să fie un an mai bun decât cel pe care tocmai l-am încheiat“, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Eugen Oltean, director general al IRUM Reghin.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.01.2016

 
Cuvinte cheie:
reghin
, oameni
, tractoare
, fabrica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide