Retail&Agrobusiness

Italienii de la GP Sofa îşi vor tripla capacitatea de producţie de canapele în următorii doi ani

Italienii de la GP Sofa îşi vor tripla capacitatea de...

Autor: Laurentiu Cotu

13.12.2016, 00:04 331

Producătorul de canapele şi paturi tapiţate GP Sofa din Satu Mare, controlat de omul de afaceri italian Giuseppe Pavone, a bugetat pentru anul viitor investiţii de 3 mil. euro pentru finalizarea lucră­rilor la noua fabrică de mobilier din Satu Mare.

Pentru construcţia acestei noi facilităţi de producţie, dezvoltată pe o suprafaţă totală de 60.000 de metri pătraţi, în cadrul parcului in­dustrial din Satu Mare, aflat în administrarea municipalităţii, GP Sofa a investit în acest an 13 mil. euro. Finalizarea acestui proiect va duce la triplarea capacităţii de producţie a GP Sofa în următorii doi ani. Com­pania se află în topul celor mai mari exportatori de mobilă de pe piaţa locală, alături de Aramis Invest, Ital­sofa, Taparo, Plimob, Sortilemn sau Ecolor.

„În acest an am investit 13 mil. euro pentru construirea noii fabrici de la Satu Mare, proiect ce va fi finalizat anul viitor, prin investiţii de 3 milioane de euro. Ne concentrăm pe finalizarea fabricii noi, în care dorim să ne mutăm la finalul acestui an“, a declarat pentru ZF Transilvania Attila Sarkadi, mar­keting manager al com­paniei GP Sofa din Satu Mare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO