Retail&Agrobusiness

Kaufland lansează un restaurant în Bucureşti. Ce feluri de mâncare oferă şi care sunt preţurile

Autor: Florin Casota

31.03.2018, 15:01 2832

Kaufland România lansează primul său pop-up restaurant. Noul spaţiu propune o experienţă culinară gourmet, cu preparate exclusiviste create de Chef Samuel Le Torrielec, dar oferite la un preţ accesibil, astfel încât clienţii vor achita doar ingredientele, susţin reprezentanţii companiei

Restaurantul se află în Bucureşti, la Si Lounge (zona Pipera, strada George Constantinescu, nr 2-4) şi va sta deschis timp de două luni, din 26 martie 2018 şi până pe 20 mai 2018. Cu meniuri speciale pentru prânz sau cină, fixe sau à la carte, clienţii sunt poftiţi la masă în fiecare zi, de luni până sâmbătă, între orele 12,30 – 15,30 pentru prânz şi 19,00 - 23,00 pentru cină.

Clienţii pot opta pentru supe, aperitive precum soté de ciuperci cu ierburi, salată de caracatiţă Provençale, tartar de somon cu avocado, diferite tipuri de salate, păstrăv cu risotto, ton la grătar cu niçoise de legume, coq au vin, kafta de vită cu orez, coaste de porc BBQ, tarte Tatin, chevice de somon sau viţel cu sos gorgonzola. La desert, clienţii alege Tiramisu, Crème Brûlée sau tartă cu piersici.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO