Retail&Agrobusiness

Kaufland retrage un produs de pe rafturi: Cei care au cumpărat produsul trebuie să-l aducă în magazinele de unde l-au achiziţionat

Kaufland retrage un produs de pe rafturi: Cei care au...

Autor: Alina Botezatu

22.03.2019, 20:14 10401

Retailer-ul Kaufland, care are una dintre cele mai extinse reţele de hipermarketuri din România, retrage de la vânzare un lot de biscuiţi „Populari”, din cauza conţinutului ridicat de sulfiţi, a anunţat, vineri, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

„În urma analizelor de laborator efectuate pentru parametru «sulfiţi» la lotul de Biscuiţi Populari, fabricat în data de 10.12.2018, cu termen de valabilitate un an (lot care expira în 10.12.2019) s-a constat depăşirea acestui parametru. Consumul zilnic a unei cantităţi mai mari de 140 de grame din produsul încriminat poate provoca reacţii alergice la copii”, au subliniat reprezentanţii ANSVSA.

Biscuiţii au fost produşi de firma Spicul Etap, care are sediul la Roşiori de Vede.

Persoanele care au achiziţionat produse din acest lot „sunt invitate să nu îl mai consume şi să-l ducă în magazinele Kaufland de unde l-au achiziţionat”, potrivit sursei citate.

„Contravaloarea produselor va fi returnată”, se subliniază în anunţul citat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO