Kaufland România a deschis al treilea magazin din acest an şi mai are în plan cel puţin alte trei. "Vrem să fim ceva mai alerţi ca în anii anteriori."

16 mai 2017 Autor: Cristina Rosca

Retailerul german Kaufland, liderul comerţului local cu afaceri anuale de circa 2,2 mld. euro, a deschis astăzi magazinul numărul 115 la Craiova, aceasta fiind cea de-a treia inaugurare din acest an.
 
Lanţul de hipermarketuri a anunţat deja că vrea să inaugureze în 2017 cel puţin şase hipermarketuri, astfel că mai are de deschis cel puţin încă trei magazine. În anii anteriori Kaufland a deschis între 5 şi 13 unităţi pe an. „Ne-am propus pentru 2017 să continuăm expansiunea începută în 2005. Vrem să fim ceva mai alerţi ca în anii anteriori. Vom deschide cel puţin 6 magazine anul acesta. Valoarea investiţiilor a fost de 100 mil. euro în ani trecuţi. Ne dorim să depăşim această valoare, fiind ceva mai alerţi. Va fi un an plin de inovaţii pentru Kaufland“, afirma recent Valer Hancaş, manager corporate affairs & comunicare la Kaufland România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.05.2017

 
Cuvinte cheie:
Kaufland
, deschidere
, magazin
, plan
, craiova
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide