Retail&Agrobusiness

Kaufland România a deschis al treilea magazin din acest an şi mai are în plan cel puţin alte trei. "Vrem să fim ceva mai alerţi ca în anii anteriori."

Kaufland România a deschis al treilea magazin din acest...

Autor: Cristina Roşca

16.05.2017, 00:05 1213
Retailerul german Kaufland, liderul comerţului local cu afaceri anuale de circa 2,2 mld. euro, a deschis astăzi magazinul numărul 115 la Craiova, aceasta fiind cea de-a treia inaugurare din acest an.
 
Lanţul de hipermarketuri a anunţat deja că vrea să inaugureze în 2017 cel puţin şase hipermarketuri, astfel că mai are de deschis cel puţin încă trei magazine. În anii anteriori Kaufland a deschis între 5 şi 13 unităţi pe an. „Ne-am propus pentru 2017 să continuăm expansiunea începută în 2005. Vrem să fim ceva mai alerţi ca în anii anteriori. Vom deschide cel puţin 6 magazine anul acesta. Valoarea investiţiilor a fost de 100 mil. euro în ani trecuţi. Ne dorim să depăşim această valoare, fiind ceva mai alerţi. Va fi un an plin de inovaţii pentru Kaufland“, afirma recent Valer Hancaş, manager corporate affairs & comunicare la Kaufland România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO