Retail&Agrobusiness

Kaufland România trece Prutul şi deschide magazine la Chişinău

Republica Moldova devine a opta piaţă din Europa pentru nemţii de la Kaufland

Republica Moldova devine a opta piaţă din Europa pentru nemţii de la Kaufland

Autor: Cristina Rosca

05.10.2015, 07:00 900
Subsidiara locală a grupului german Kaufland se va ocupa de expansiunea gigantului din retail peste Prut, în Republica Moldova. Primele magazine urmează a fi deschise în Chişinău, peste circa doi ani, potrivit datelor oferite de companie.
 
„În anul 2005 am deschis primul magazin Kaufland în România, iar de atunci am ajuns la peste 100 de magazine deschise, două centre logistice şi am creat peste 15.000 de locuri de muncă. Expansiunea reţelei continuă (...) prin urmare, având în vedere şi contextul legăturilor istorice şi culturale foarte strânse între România şi Republica Moldova, la aniversarea a zece ani de activitate, Kaufland România anunţă extinderea reţelei de magazine şi în această ţară“, potrivit unui comunicat de presă al companiei.
 
Grupul german Kaufland a intrat pe piaţa locală acum circa un deceniu şi a ajuns cel mai puternic comerciant din România cu peste 100 de hipermarketuri cu preţuri mici şi cu afaceri de 1,8 mld. euro anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO