Retail&Agrobusiness

La 40 de ani, Nicoleta Eftimiu, directorul de marketing al Coca-Cola Romania şi Moldova preia conducerea companiei

Nicoleta Eftimiu a lucrat direct sau indirect pentru Coca-Cola timp de 19 ani

Nicoleta Eftimiu a lucrat direct sau indirect pentru Coca-Cola timp de 19 ani

Autor: Mădălina Panaete

14.02.2017, 00:05 6912

Nicoleta Eftimiu, 40 de ani, un manager cu o experienţă de peste zece ani în cadrul sistemului Coca-Cola, a fost numită în funcţia de franchise country manager al Coca-Cola Romania şi Moldova începand cu luna ianuarie a acestui an. Anterior, ea a ocupat aproape trei ani funcţia de director de marketing în cadrul companiei. Nicoleta Eftimiu a preluat astfel şefia operaţiunilor Coca-Cola Romania şi Moldova de la Petre Şandru, care a devenit country manager la Coca-Cola Irlanda.

Prin această numire Nicoleta Eftimiu ocupă cea mai înaltă poziţie în structura organizatorică a companiei pentru ţările din Europa de Sud-Est. În plus, este prima femeie desemnată să conducă operaţiunile Coca-Cola din cele două regiuni.

Nicoleta Eftimiu a lucrat direct sau indirect pentru Coca-Cola timp de 19 ani. Şi-a început parcursul profesional în agenţie, în poziţia de account director pentru brandul Coca-Cola, iar apoi s-a alăturat echipei  Coca-Cola HBC Romania în poziţia de category manager stills and new business. Această poziţie i-a permis să acumuleze cunoştinţe pe partea de distribuţie şi de comercializare directă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO