La 40 de ani, Nicoleta Eftimiu, directorul de marketing al Coca-Cola Romania şi Moldova preia conducerea companiei

14 feb 2017 Autor: Mădălina Panaete

Nicoleta Eftimiu, 40 de ani, un manager cu o experienţă de peste zece ani în cadrul sistemului Coca-Cola, a fost numită în funcţia de franchise country manager al Coca-Cola Romania şi Moldova începand cu luna ianuarie a acestui an. Anterior, ea a ocupat aproape trei ani funcţia de director de marketing în cadrul companiei. Nicoleta Eftimiu a preluat astfel şefia operaţiunilor Coca-Cola Romania şi Moldova de la Petre Şandru, care a devenit country manager la Coca-Cola Irlanda.

Prin această numire Nicoleta Eftimiu ocupă cea mai înaltă poziţie în structura organizatorică a companiei pentru ţările din Europa de Sud-Est. În plus, este prima femeie desemnată să conducă operaţiunile Coca-Cola din cele două regiuni.

Nicoleta Eftimiu a lucrat direct sau indirect pentru Coca-Cola timp de 19 ani. Şi-a început parcursul profesional în agenţie, în poziţia de account director pentru brandul Coca-Cola, iar apoi s-a alăturat echipei  Coca-Cola HBC Romania în poziţia de category manager stills and new business. Această poziţie i-a permis să acumuleze cunoştinţe pe partea de distribuţie şi de comercializare directă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.02.2017

 
Cuvinte cheie:
coca-cola
, romania
, moldova
, director
, companie
, marketing
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide