Retail&Agrobusiness

Lanţul ANA Pan deschide o nouă cofetărie pe Splaiul Independenţei din Capitală

Lanţul ANA Pan operează în prezent 20 de unităţi, din care şase sunt în supermarketurile Mega Image din Capitală

Lanţul ANA Pan operează în prezent 20 de unităţi, din care şase sunt în supermarketurile Mega Image din Capitală

Autor: Mirabela Tiron

01.05.2017, 00:05 397
Lanţul de cofetării ANA Pan, dezvoltat de familia Copos la începutul anilor ’90, deschide la început de mai o nouă cofetărie în zona Izvor a Capitalei, pe Splaiul Independenţei, în apropiere de restaurantul SpringTime.
 
„Investiţia se ridică la 75.000 de euro, iar cofetăria are 80 de metri pătraţi. Deschiderea va avea loc la început de mai, este o cofe­tărie ANA Pan“, a declarat pentru ZF Cătălin Me­tehău, direc­torul ge­ne­ral al ANA Pan. Lanţul operează în pre­zent 20 de ma­gazine, din care şase sunt în super­mar­keturile Me­ga Image din Capitală. Tot în acest an, ANA Pan are în plan să deschidă magazine şi în provincie, în Cluj, Braşov sau Timi­şoara. „Suntem în discuţii pentru spaţii în provincie“.
 
Anul trecut, compania a intrat în centrul comercial Bucureşti Mall din Capitală cu un magazin ANA Baking Co., pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, o investiţie de 150.000 de euro. Acesta este al treilea magazin ANA Baking Co., lanţul operând alte două magazine sub acest concept pe Calea Dorobanţilor şi în centrul comercial Plaza.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO