Retail&Agrobusiness

Lanţul Cărtureşti va intra cu prima librărie în Craiova. „Cele mai mari creşteri sunt în continuare aduse de librăriile din provincie. Ne uităm şi la alte oraşe.“

Lanţul Cărtureşti va intra cu prima librărie în...

Autor: Mirabela Tiron

07.05.2018, 00:07 4110

Lanţul de librării Cărtureşti, controlat de Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, pregăteşte deschiderea primului magazin în Craiova, în centrul comercial Electroputere Parc Craiova, într-un spaţiu de circa 400 de metri pătraţi, potrivit oficialilor companiei.

„Vom deschide prima librărie la Craiova în următoarele două luni. Cele mai mari creşteri sunt în continuare aduse de librăriile din provincie, ce au înregistrat vânzări mai mari cu 20-30% în primul trimestru din acest an. Ne uităm şi la alte oraşe din provincie“, a declarat pentru ZF Şerban Radu, unul din cei doi acţionari ai lanţului.

Electroputere Parc, singurul mall din Craiova, a fost achi­ziţionat în septembrie 2016 de grupul francez de real estate Catinvest. Încă din 2017, compa­nia a anunţat intenţia de a ex­tin­de centrul comercial de la Craio­va, în februarie anul acesta francezii au preluat două tere­nuri şi clădiri de la Electroputere SA Craiova, o tran­zacţie de circa 9,8 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO