Lanţul de magazine Samsonite vrea să ajungă la 100 de magazine în cinci ani în România

20 mar 2017 Autor: Mădălina Panaete

Lanţul de magazine Samsonite, specializat în comercializarea de valize şi genţi, a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri de 6,88 milioane de euro, în creştere cu 7% faţă de anul precedent. Planul companiei este să ajungă în cinci ani la o cifră de afaceri de peste 18 milioane de euro şi să ajungă la 100 de magazine, faţă de 25 în prezent.

„Ne extindem reţeaua de magazine şi vrem să punem accent mai ales pe magazinul online”, a spus Elena Bucur,  manager vânzări şi IT al firmei SC General Business System SRL – unic distribuitor şi importator al brandului Samsonite în România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
magazine
, romania
, cifra de afaceri
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide