Lanţul de restaurante Spartan a deschis o unitate în mallul Maritimo din Constanţa

11 apr 2017 Autor: Mădălina Panaete

Lanţul de restaurante de tip fast-food Spartan a ajuns la 32 de unităţi după ce a deschis un restaurant în centrul comercial Maritimo (Vivo!) din Constanţa. Restaurantul a fost deschis vineri în urma unei investiţii de 90.000 de euro. În primul weekend de funcţionare, restaurantul a înregistrat circa 1.500 de clienţi şi vânzări de aproximativ 7.000 de euro. Unitatea are 20 de angajaţi şi o suprafaţă de 120 de metri pătraţi. Aceasta este prima unitate proprie a companiei Strong MND Corporation, cea care deţine franciza. În Constanţa mai funcţionează un restaurant Spartan, dar în sistem de franciză. 

„Ne-am dorit de mult timp să deschidem o unitate proprie Spartan şi în Constanţa, pentru că este unul dintre cele mai importante oraşe din ţară, atât din punct de vedere economic, cât şi ca mărime. Am studiat cu atenţie mai multe opţiuni şi am ales Maritimo Shopping Center datorită mixului excelent de chiriaşi, a vadului comercial bun şi, nu în ultimul rând, a echipei de aici, care ne-a făcut o impresie excelentă încă de la început. Strategia Spartan de extindere în centrele comerciale din toate marile oraşe ale României nu putea ocoli Constanţa şi suntem încântaţi că am inaugurat această unitate chiar înaintea debutului sezonului estival”, a declarat Anişoara Bătăiosu, director general Strong MND Corporation S.R.L., compania care deţine franciza Spartan.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.04.2017

 
Cuvinte cheie:
restaurante
, constanta
, deschidere
, unitate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide