Retail&Agrobusiness

Lanţul de restaurante Subway vrea să ajungă la 40 de restaurante până la sfârşitul lui 2017

Toate unităţile Subway func­ţionează în sistem de fran­ciză, fiecare restaurant fiind operat de o companie distinctă

Toate unităţile Subway func­ţionează în sistem de fran­ciză, fiecare restaurant fiind operat de o companie distinctă

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.04.2017, 00:07 1431

Lanţul de restaurante fast-food Subway estimează să ajungă la 40 de restaurante până la finalul anului, ceea ce ar însemna încă cel puţin patru inau­gu­rări în 2017. Retailerul are în vedere câteva locaţii, printre care proiectele de centre comerciale dezvoltate de NEPI şi nu numai.

„Estimăm că vom ajunge la peste 40 de restaurante până la finalul lui 2017. Căutăm noi parteneri pentru fran­cize în locaţii tradiţionale din Bu­cu­reşti-Ilfov, precum AFI Co­tro­ceni, ParkLake, Promenada, Piaţa Ro­ma­nă, Universi­ta­te, Dristor, dar şi în ţară. Ne con­centrăm pe centrele comerciale dez­voltate de NEPI, mai ales în ur­mă­toa­rele oraşe: Galaţi, Piatra Neamţ, Râm­nicu Vâlcea şi Târgu Jiu. De ase­menea, căutăm să ne extindem în Cra­io­va, un oraş cu potenţial ri­di­cat“, spun reprezentanţii Subway.

În ultimii cinci ani, re­ţea­ua a des­chis 36 de restau­ran­te pe pia­ţa locală, iar repre­zen­tan­ţii companiei spun că pri­mesc în continuare cereri pen­tru noi francize. În plus, unii dintre antreprenori ma­na­geriază mai multe restaurante.

Toate unităţile Subway func­ţionează în sistem de fran­ciză, fiecare restaurant fiind operat de o companie distinctă, astfel că nu există date financiare cumulate pentru întreg busi­nessul Subway în România. Supra­faţa variază de la o unitate la alta în funcţie de spaţiul disponibil, între 100 şi 130 de metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO