Legea „51% produse româneşti” s-ar putea aplica în rândul tuturor comercianţilor. Subsecretar de stat MADR: „Legea se aplica doar comercianţilor care realizau cifre de afaceri de peste 2 mil. euro. S-ar putea să regândim acest articol”

15 mar 2017 Autor: Roana Rotaru

Maricel Dima, subsecretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR),  spune că legea 321 din 2009, care obligă retailerii să expună la raft cel puţin 51% produse agroalimentare din lanţul scurt de aprovizionare, s-ar putea modifica astfel încât aceasta să nu se aplice doar în rândul marilor retaileri, ci în rândul tuturor comercianţilor din România. 

„Noi suntem în continuare de acord în susţinerea procentului de 51% produse româneneşti pe raftul supermarketurilor, practic în rândul tuturor comercianţilor din România. După cum ştiţi, legea se aplica doar în rândul comercianţilor care realizau cifre de afaceri de peste 2 milioane de euro. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
aplicare
, comercianti
, lege
, produse
, subsecretar de stat
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide