Retail&Agrobusiness

Legea „51% produse româneşti” s-ar putea aplica în rândul tuturor comercianţilor. Subsecretar de stat MADR: „Legea se aplica doar comercianţilor care realizau cifre de afaceri de peste 2 mil. euro. S-ar putea să regândim acest articol”

Legea „51% produse româneşti” s-ar putea aplica în...

Autor: Roana Rotaru

15.03.2017, 14:14 214

Maricel Dima, subsecretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR),  spune că legea 321 din 2009, care obligă retailerii să expună la raft cel puţin 51% produse agroalimentare din lanţul scurt de aprovizionare, s-ar putea modifica astfel încât aceasta să nu se aplice doar în rândul marilor retaileri, ci în rândul tuturor comercianţilor din România. 

„Noi suntem în continuare de acord în susţinerea procentului de 51% produse româneneşti pe raftul supermarketurilor, practic în rândul tuturor comercianţilor din România. După cum ştiţi, legea se aplica doar în rândul comercianţilor care realizau cifre de afaceri de peste 2 milioane de euro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO