Retail&Agrobusiness

Lidl: În cinci ani de prezenţă în România am lucrat cu 50 de constructori români şi străini. Ne uităm la servicii, portofoliu şi preţ când alegem

Lidl: În cinci ani de prezenţă în România am lucrat...

Autor: Cristina Rosca

06.06.2016, 00:06 1220
Retailerul german Lidl a lucrat de la intrarea oficială pe piaţă în 2011cu circa 50 de constructori români şi străini. Discoun­terul a apelat la aceştia pentru realizarea de magazine sau de depozite.
 
Lidl a intrat pe piaţa locală oficial în 2011 prin preluarea unui alt discounter, Plus, care avea 107 magazine, Apoi, nemţii au deschis la rândul lor circa 90 de unităţi de la zero, ajungând la un total de aproximativ 200 de unităţi.
 
Mai mult, au dezvoltat şi depozite, acum fiind în construcţie cel de-al patrulea spaţiu logistic, în judeţul Timiş. Aici, Lidl lucrează cu compania Bog’Art, cel mai mare constructor cu acţionariat local, deţinut de antreprenorul Raul Doicescu. Bog’Art va dezvolta cel de-al patrulea de­pozit logistic al nemţilor de la Lidl în România, o investiţie de 20 de milioane de euro în Lugoj, judeţul Timiş.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO