Retail&Agrobusiness

Mallul ParkLake din cartierul Titan are chiriaşi pentru 94% din spaţii, dar deschiderea este amânată pentru septembrie

Mallul ParkLake din cartierul Titan are chiriaşi pentru...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.03.2016, 12:33 1676

ParkLake, proiectul anunţat să se deschidă în luna septembrie, a ajuns la un grad de ocupare de 94%, în urma semnării contractelor de închiriere recente cu Hervis Sports, World Class, Play Park şi IPB.

Pe lângă aceştia, reprezentanţii mallului mai au contracte încheiate cu retaileri din zona fashion, lanţuri de magazine de cosmetice, decoraţiuni pentru casă, echipamente, tehnologie şi jucării. Suprafaţa totală închiriabilă a mallului va fi de 70.000 de metri pătraţi, dintre care 23 de restaurante, spaţii de agrement şi un cinematograf cu 14 săli.

“Pe măsură ce se apropie data deschiderii centrului ParkLake (…), ne bucurăm să primim patru noi chiriaşi ancoră în oferta noastă deja variată, crescând prezenţa brandurilor noi pe piaţa locală”, spune David Sharkey, CEO Caelum Development, într-un comunicat de presă.

Investiţia în mallul din sectorul 3 ajunge la 180 de milioane de euro, centrul comercial urmând să deservească 1,5 milioane de locuitori din zonă. Dezvoltatori sunt Sonae Sierra şi Caelum Development.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO