Maxi Toys caută francizaţi să iasă în provincie după ce au ajuns la patru unităţi în Bucureşti

17 mar 2016 Autor: Bogdan Alecu

Belgienii de la Maxi Toys, unul dintre cei mai mari retaileri de jucării din Europa, au intrat pe piaţa locală în 2014, cu un magazin deschis în franciză în Bucureşti, în complexul comercial Militari Shopping, iar anul acesta numărul francizelor a ajuns la patru, toate în Bucureşti, potrivit site-ului propriu.
 
Acestea sunt amplasate în malluri şi centre comerciale, res­pectiv Unirea Shopping Center, Promenada Mall, Mega Mall şi Militari Shopping.
 
Master franciza a fost preluată în România de compania Nicoro Trading  SRL, care este în căutarea unor parteneri care să ajute firma să creeze un lanţ de francize, oraşele aflate pe harta celor de la Maxitoys fiind Constanţa, Braşov şi Timişoara.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.03.2016

 
Cuvinte cheie:
franciza
, jucarii
, magazin
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide