Retail&Agrobusiness

Mega Image deschide mâine cel mai mare magazin din România, în Băneasa. Cu ce vine nou concept-store-ul?

Mega Image deschide mâine cel mai mare magazin din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.12.2015, 18:54 5082

Mega Image, cel mai extins retailer din România după numărul de magazine, deschide mâine cel mai mare Concept Store din Bucureşti, în zona Băneasa, pe suprafaţă de 2.100 de metri pătraţi. Noul proiect vine cu o parcare cu 400 de locuri şi o staţie pentru încărcarea automobilelor electrice, cu loc de parcare dedicat. Faţada magazinului este bazată pe tehnologie cu leduri, iar angajaţii vor avea o nouă uniformă.

Magazinul va integra toate conceptele deja folosite în magazinele Mega Image Concept Store, precum Equilibrium Health&Wellness, Wine Gallery, Gusturi Româneşti, insula Angst, zona de produse congelate AB Cool Food, cărora li se alătură unul nou – Fromagerie – care include o gamă largă de brânzeturi vrac.

“Noul magazin ne consolidează prezenţa în zona de nord a Capitalei şi ne permite să oferim comunităţii din zonă cel mai nou Concept Store”, spune Vasileios Stavrou, directorul general al Mega Image.

Mega Image ajunge astfel la 462 de locaţii, în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub diferite mărci.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO