Retail&Agrobusiness

Mega Image şi Decathlon trag tare să deschidă proiectul din Băneasa înainte de sărbători

Mega Image şi Decathlon trag tare să deschidă...

Autor: Cristina Rosca

19.11.2015, 00:09 11197

Cei doi retaileri au dezvoltat de la zero un nou proiect vizavi de magazinul Ikea şi de centrul comercial Băneasa Shopping City, iar lucrările de construcţii au început în vara acestui an.

Lanţul de supermarketuri Mega Image şi retailerul de echipamente sportive Decathlon grăbesc lucră­rile la pro­iectul comun din zona Băneasa a Capitalei pentru a deschide în luna decembrie, înainte de sărbători, potrivit surselor ZF din piaţă.

Proiectul a cărui construcţie a început la jumătatea acestui an încă nu este finalizat, însă cei doi retaileri grăbesc lucrările pentru a prinde deschis în luna decembrie, cea mai bună pentru comerţ, când unele industrii realizează până la 30-40% din tot businessul anual.

Contactaţi de ZF reprezentanţii Mega Image nu au răspuns pentru a oferi detalii despre acest proiect. Reprezentanţii Deca­thlon au precizat doar că magazinul va avea 3.900 de metri pătraţi, fără  a înainta o dată de deschidere.

Ziarul Financiar a scris încă din vara acestui an că lanţul belgian de supermarketuri Mega Image va merge împreună cu retailerul de echipamente sportive Decathlon în zona de nord a Bucureştiului, cel mai „fierbinte“ pol de cumpărături din România.

Mega Image şi Decathlon au dezvoltat de la zero un nou proiect vizavi de magazinul Ikea şi de centrul comercial Băneasa Shopping City

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO