Ministrul agriculturii a fost la producătorii de tomate din Adunaţii Copăceni, Comana, Vidra şi Galaţi

26 ian 2017 Autor: Mediafax

Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale Petre Daea a vizitat, în perioada 21-23 ianuarie, bazinele legumicole din judeţele Giurgiu (comunele Adunaţii Copăceni, Comana, Colibaşi), Ilfov (comuna Vidra) şi Galaţi (comuna Matca), şi le-a prezentat producătorilor de tomate formele de sprijin.

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a emis un comunicat în care anunţă că ministrul Petre Daea a discutat cu producătorii de tomate în spaţii protejate din Giurgiu (comunele Adunaţii Copăceni, Comana, Colibaşi), Ilfov (comuna Vidra) şi Galaţi (comuna Matca), pentru a vedea la faţa locului stadiul pregătirii noilor culturi. Cu acest prilej, ministrul agriculturii a prezentat în detaliu formele de sprijin pentru tomate din producţia internă şi modul în care poate fi implementat programul de guvernare privind sprijinul acordat acestui domeniu legumicol.

„Reamintim că Ministerul Agriculturii a elaborat un act normativ pentru aprobarea schemei ”Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susţinere a produsului tomate în spaţii protejate”. Acesta se află postat pe site-ul www.madr.ro şi va fi supus aprobării guvernului în perioada următoare", se mai arată în comunicatul MADR.

 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.01.2017

 
Cuvinte cheie:
Ministrul agriculturii
, tomate
, rosii
, Adunaţii Copăceni
, Comana
, Vidra
, Galaţi
, legume
, Petre Daea
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide