Retail&Agrobusiness

O comandă record de la Decathlon. Fabrica de biciclete VeloCity din Reşiţa îşi va majora producţia cu 25% în acest an

O comandă record de la Decathlon. Fabrica de biciclete...

Autor: Cristina Rosca

06.01.2016, 00:06 3278
Fabrica de biciclete VeloCity Reşiţa din judeţul Caraş-Severin a primit pentru 2016 şi 2017 o comandă de un milion de vehicule pe două roţi de la retailerul francez Decathlon, singurul său client. Unitatea de producţie a fost fondată în 2008 şi a asamblat până acum două milioane de unităţi, ceea ce înseamnă că în acest an şi în următorul va avea loc o creştere semnificativă a producţiei.
 
Compania va avea nevoie astfel să angajeze noi oameni în unitatea de producţie, care numără acum circa 300 de salariaţi potrivit datelor oferite ce companie. Oficialii firmei Velocity spun că vor fi angajaţi în următoarea perioadă încă 50 de oameni pentru a face faţă comenzilor.
 
„Acoperirea noilor comenzi va reprezenta fără îndoială o nouă provocare, depăşirea pragului de 400.000 de biciclete pe an presupunând în primul rând lărgirea actualei echipe. Acesta este motivul pentru care noi colegi ni s-au alăturat chiar pe parcursul ultimelor zece zile, angajările urmând a fi reluate odată cu revenirea din vacanţă, în data de 11 ianuarie 2016“, spun ofi­cialii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO