O companie din Cluj-Napoca cu 90 de angajaţi a făcut 88 mil. euro din distribuţie

19 ian 2016 Autor: Laurentiu Cotu

Compania Punctual Comim­pex din Cluj-Napoca, o afacere în distribuţia de ţigări, cafea şi cartele telefonice, deţinută de antreprenorul Vasile Mureşan, a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 397 mil. lei (aproximativ 88 mil. euro), mai mult cu 11% faţă de anul anterior, pe fondul majo­rării preţului la ţigări.
 
„Evoluţia pozitivă a afacerilor s-a datorat creşterii cu apro­ximativ 7% a preţului la ţigări, dar şi extinderii ariei de distri­bu­ţie într-un nou prin judeţ din nordul ţării, începând cu trimestrul al patrulea. A fost un an bun“, a declarat pentru ZF Transilvania Vasile Mureşan, administratorul companiei Punctual Comimpex.
 
Compania acoperă în special mediul rural, în judeţele din cen­trul şi nord-vestul ţării. Furnizorii Punc­tual Comimpex sunt produ­că­torii de ţigarete BAT, JTI, Philip Morris sau China Tobacco Hongta, iar clienţii provin în prin­ci­pal din mediul rural, din zona ariei proprii de distribuţie. Com­pania are peste 5.000 de clienţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.01.2016

 
Cuvinte cheie:
cluj napoca
, companie
, distribuire
, angajati
, tigari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide