Retail&Agrobusiness

O familie din Tulcea produce preparate din peşte de 1,6 mil. euro. „Ne vom dubla cifra de afaceri.“

O familie din Tulcea produce preparate din peşte de 1,6...

Autor: Roana Rotaru

10.01.2017, 00:05 7034
Compania Miadmar HDP din Tulcea, care produce anual 350 de tone de preparate din peşte, deţinută de soţii Daniela şi Daniel Buhai din Tulcea, a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 7,1 mil. lei (circa 1,6 mil. euro), în creştere cu circa 4% faţă de anul precedent, potrivit reprezentanţilor companiei şi calculelor realizate de ZF pe baza datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.
 
„Principalii factori care au dus la creşterea vânzărilor companiei în 2016 faţă de anul precedent au fost lansarea de noi produse, faptul că ne procurăm o parte din materia primă cu nava proprie din Marea Neagră, precum şi listarea pe noi reţele de retail“, a declarat pentru ZF Daniel Buhai, unul dintre cei doi acţionari ai companiei.
 
Miadmar HDP deţine o fabrică cu o capacitate de producţie anuală de 700 de tone de produs finit pe an într-un program de lucru în două ture. Acum compania lucrează la jumătate din capacitatea de producţie a fabricii, livrând 350 tone de prepare din peşte anual, sub formă de produse afumate, marinate, congelate şi salată de icre.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO