ANTREPRENORI LOCALI

O istorie de 25 de ani văzută prin ochii antreprenorilor care au adus sucurile Santal în România la începutul anilor ’90

22 ian 2016 Autor: Cristina Rosca

„Erau produse care nu spuneau nimic consumatorului român de la acea vreme.“
 
Grupul Parmafood, controlat de antreprenorii Eugen Savu (53 de ani) şi Traian Oancea (51 de ani), şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de aproape 30 de milioane de euro după un avans al businessului de 10% comparativ cu 2015. Grupul, cu activităţi în importul şi distribuţia de bunuri de larg consum, pariază pe dezvoltarea relaţiilor cu jucătorii din comerţul modern şi cu segmentul de HoReCa, potrivit oficialilor companiei.
 
Mai mult, în primul trimestru din acest an, Parmafood va demara cola­borarea cu doi noi parte­neri din segmentul băuturilor necarbo­na­tate, respectiv Klosterquell-Hofer Vertriebs GmbH din Austria şi Thirst Quenchers din Marea Britanie. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.01.2016

 
Cuvinte cheie:
antreprenori
, incepere
, istorie
, ochi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide