O istorie de peste 100 de ani. Clujana, cea mai mare fabrică de încălţăminte de după Primul Război Mondial, a intrat în insolvenţă

18 ian 2018 Autor: Cristina Rosca

CITR a fost desemnată de Tribunalul Specializat Cluj drept administrator judiciar al producătorului de încălţăminte.
 
Fabrica de încălţăminte Clujana din Cluj-Napoca, înfiinţată în 1911, a intrat în insolvenţă la propria cerere.
 
Clujana a fost înainte de anul 1989 una dintre cele mai importante fabrici de încălţăminte din România, în momentul de faţă compania având 300 de angajaţi. În anii de glorie, peste 80% din producţia fabricii erau destinate exportului, iar întreaga nomenclatură comunistă îşi comanda încălţămintea la Cluj.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Clujana
, incaltaminte
, fabrica
, intrare in insolventa
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide