Pariu pe mâncarea raw vegană: reţeaua Rawyal a ajuns la patru unităţi

18 feb 2016 Autor: Mădălina Panaete

Rawyal Brunch & Cakes, un concept de restaurante cu mân­care raw, a ajuns la patru unităţi în oraşele Bucureşti şi Ploieşti, dintre care una în franciză.
 
Brandul a luat naştere în 2014, iar anul trecut a fost lansat sistemul de francize. Restau­rantele deja exis­tente sunt deschise în mallurile AFI Palace Cotroceni, AFI Ploieşti şi Bucureşti Mall şi într-un spaţiu stradal din centrul Bucureştiului.
 
În 2014, primul an de funcţio­nare, Rawyal a avut o cifră de afaceri de aproape 48.000 de euro. Acum, compania Press Centralis Solu­tions, cea care deţine concep­tul, vrea să se extindă în sistem de franciză şi caută parteneri în Bucureşti, Piteşti, Ploieşti şi Braşov.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.02.2016

 
Cuvinte cheie:
mancare
, restaurante
, concept
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide