Retail&Agrobusiness

Pehart Tec, grup deţinut de Ioan Tecar şi fondul de investiţii Abris, a obţinut un credit sindicalizat de 24 de mil. euro de la BCR, EximBank şi Banca Transilvania

Pehart Tec, grup deţinut de Ioan Tecar şi fondul de...

Autor: Mediafax

31.01.2017, 00:00 728

Pehart Tec Grup, unul dintre cei mai importanţi producători de hartie tissue din Europa de Sud-Est, controlat de fondul de investiţii Abris Capital Partners, în parteneriat cu omul de afaceri Ioan Tecar, a contractat o facilitate de credit revolving multivalută în valoare de 24 de milioane de euro de la un sindicat de bănci format din BCR, EximBank şi Banca Transilvania.

Pehart Tec Grup deţine două platforme de producţie în Dej şi Sebeş, produsele fiind comercializate în Romania şi în Europa Centrală şi de Sud-Est. 

În cadrul acestei finanţări, BCR are calitatea de coordonator, aranjor principal mandatat şi agent. De asemenea, BCR şi Banca Transilvania au mai acordat Pehart Tec Grup finanţări bilaterale în valoare totală de aproximativ 19 milioane de euro, utilizate pentru investiţiile efectuate în ultimii ani în extinderea şi modernizarea capacităţilor de producţie. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO