Retail&Agrobusiness

Pescăria din Olimp, unul dintre cele mai vechi restaurante cu specific pescăresc, a ajuns la afaceri de 1 milion de euro. „Se caută toate preparatele, de la ciorba de peşte la platourile cu peşte"

Autor: Mirabela Tiron

21.05.2018, 00:07 4002

Popasul Pescarilor, din staţiunea Olimp, unul dintre cele mai vechi restaurante cu specific pescăresc, deschis în 1996, a trecut de afaceri de un milion de euro (4,7 milioane de lei) în 2017, în creştere cu 17% faţă de anul anterior.

„Se caută toate preparatele, de la ciorba de peşte la platourile cu peşte. Am avut clienţi de 1 Mai, acum aşteptăm Rusaliile. Cea mai mare cerere este pe perioada verii, când se vine cu rezervare. Pentru acest an aşteptăm o creştere cu 10% a veniturilor”, a spus Sorin Rusu, administratorul restaurantului Popasul Pescarilor. Anul trecut,  acţionarii au dezvoltat şi un complex hotelier, Popasul Pescarilor Fishing Village, situat în apropiere de plajă şi la 4 kilometri distanţă de staţi unea Neptun. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO