Retail&Agrobusiness

Producător de confecţii: Comenzile la export depăşesc capacitatea noastră de producţie

Producător de confecţii: Comenzile la export depăşesc...

Autor: Laurentiu Cotu

21.05.2015, 09:25 717
Dobra Laszlo, executivul care conduce producătorul de confecţii Secuiana din Târgu Secuiesc, un business de 29 mil. lei (6,5 mil. euro) cu 560 de angajaţi, spune că fabrica va funcţiona la capacitate maximă în trimestrele II şi III, datorită contractelor semnate la export.
 
Compania a mai spus că primeşte în continuare solicitări de pe pieţele externe, însă fabrica, funcţionând la capacitate maximă, nu mai poate onora şi aceste cereri. „Pentru trimestrele II şi III avem acoperită în întregime capacitatea de producţie. Primim în continuare solicitări, însă nu le putem onora, cererea la export fiind peste aşteptările noastre’’,  a declarat Dobra Laszlo, directorul general al Secuiana. Pentru piaţa externă Secuiana produce, aproape în exclusivitate, în sistem lohn sau semilohn, principalii parteneri de afaceri fiind Bruno Saint Hillaire din Franţa, Alberto şi Carl Gross din Ger­ma­nia, IC Company din Dane­mar­ca, Mise au Green din Franţa, Ada­ma­kos din Grecia sau Comeback Fashion din Olanda.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO