Producătorul Alexandrion caută director de resurse umane. Salariul net, 10.000 de lei

16 aug 2017 Autor: Mădălina Panaete

Alexandrion Grup România, cel mai mare producător român de băuturi spirtoase, are deschisă poziţia de HR manager şi oferă viitorului ocupant al acestui post un salariu net de 8.000-10.000 de lei net (circa 2.000 de euro), conform informaţiilor publicate de companie pe site-ul de socializare de business LinkedIn. Candidaţii care vor să aplice pentru acest loc de muncă trebuie să aibă experienţă pe o poziţie similară, să cunoască limba engleză, dar şi legislaţia muncii. Conform celor mai recente date, un director de HR cu minimum cinci ani de experienţă câştigă peste 2.000 de euro.

Alexandrion Grup România, cu sediul social în Otopeni, avea anul trecut în medie 196 de salariaţi. Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri de 33 milioane de euro. Producătorul, contro­lat de omul de afaceri Nawaf Salameh, are în plan să deschidă o distilerie în New York, Statele Unite.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.08.2017

 
Cuvinte cheie:
producator
, salariu
, director
, cautare
, resurse umane
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide