Retail&Agrobusiness

Producătorul Alexandrion caută director de resurse umane. Salariul net, 10.000 de lei

Producătorul Alexandrion caută director de resurse...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

16.08.2017, 00:05 1242

Alexandrion Grup România, cel mai mare producător român de băuturi spirtoase, are deschisă poziţia de HR manager şi oferă viitorului ocupant al acestui post un salariu net de 8.000-10.000 de lei net (circa 2.000 de euro), conform informaţiilor publicate de companie pe site-ul de socializare de business LinkedIn. Candidaţii care vor să aplice pentru acest loc de muncă trebuie să aibă experienţă pe o poziţie similară, să cunoască limba engleză, dar şi legislaţia muncii. Conform celor mai recente date, un director de HR cu minimum cinci ani de experienţă câştigă peste 2.000 de euro.

Alexandrion Grup România, cu sediul social în Otopeni, avea anul trecut în medie 196 de salariaţi. Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri de 33 milioane de euro. Producătorul, contro­lat de omul de afaceri Nawaf Salameh, are în plan să deschidă o distilerie în New York, Statele Unite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO