Antreprenori locali

Producătorul biscuiţilor Croco are în plan investiţii de 6-8 mil. euro în fabrica din Oneşti

6 iun 2016 Autor: Mădălina Panaete

Damian Mereu, acţionarul Croco: „În 2015 ne-au crescut vânzările, dar nu pot să le pun pe seama reducerii TVA la alimente“.

Compania exportă în ţări precum Spania, Italia sau Germania, dar şi în ţări „exotice“ precum Hong Kong, Coreea de Sud, Australia sau Guadeloupe.
 
Damian Mereu, antreprenorul care deţine producătorul de biscuiţi Croco, spune că în primele cinci luni cifra de afaceri şi profitul companiei au fost în creştere, iar pentru anul acesta aşteaptă un avans de 10% al rulajelor.
 
„Anul acesta ne bazăm pe eforturile noastre din zona de marketing şi vânzări pentru a creşte cifra de afaceri”, a spus antre­prenorul, care conduce un business cu circa 245 de angajaţi în prezent. Astfel, rulajele companiei ar putea ajunge anul acesta la peste 130 mil. lei, conform calculelor ZF.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.06.2016

 
Cuvinte cheie:
Croco
, fabrica
, investitii
, onesti
, plan
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide