Antreprenori locali

Producătorul Borsec prelungeşte mandatul directorului general cu încă patru ani

13 sep 2016 Autor: Mădălina Panaete

Acţionarii Romaqua Group, producătorul brandului de apă minerală naturală Bor­sec şi al berii Albacher, au decis prelungirea mandatului lui Radu Lăzăroiu, managerul care conduce compania de 14 ani, până în 2020, conform datelor publice.
 
De profesie inginer, fiind absolvent al Universităţii Teh­nice din Timişoara, Radu Lă­zăroiu a început să lucreze pentru Comchim Bucureşti în 1998, companie prin care la acea vreme mai mulţi antreprenori locali printre care şi Octavian Cre­ţu controlau Romaqua Group. Timp de un an el a ocu­pat funcţia de technical consul­tant, iar ulterior a devenit di­rector tehnic al Romaqua Group SA Borsec, poziţie pe care a ocupat-o timp de circa trei ani. Din 2002 el este mana­ging director al producătorului apei minerale Borsec. Totodată, tot până în 2020, a fost prelungit mandatul directorului econo­mic, Gheorghe Citiriga. Romaqua Group, companie controlată de Octavian Creţu şi Nicolae Palfi, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 632 mil. lei (142 mil. euro), în creştere cu aproape 13% faţă de anul pre­cedent.  Profitul companiei s-a situat la  aproape 47 mil. lei (circa 11 mil. euro), atingând cel mai bun nivel al câştigurilor din ultimii ani, conform datelor de pe mfinante.ro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2016

 
Cuvinte cheie:
Borsec
, mandat
, prelungire
, producator
, director general
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide