Retail&Agrobusiness

Producătorul canadian de bere Molson Coors şi-a recrutat director general de la producătorul Kent pentru centrul de servicii din Bucureşti

Willy Dicu a lucrat anterior timp de opt ani pentru producătorul de ţigări British American Tobacco

Willy Dicu a lucrat anterior timp de opt ani pentru producătorul de ţigări British American Tobacco

Autor: Mădălina Panaete

23.05.2017, 00:05 2902
Grupul canadian Molson Coors, care a deschis recent un centru de servicii în Capitală, l-a recrutat pe Willy Dicu în funcţia de director general, conform dalor de pe site-ul LinkedIn.
 
Managerul a lucrat anterior timp de opt ani pentru producătorul de ţigări British American Tobacco, care are în portofoliu ţigările Kent şi Dunhill. Willy Dicu este absolvent al Facultăţii de adminstrarea afacerilor din cadrul ASE Bucureşti.
 
Grupul canadian Molson Coors, acţionarul produ­cătorului de bere Bergenbier, a angajat deja 120 de oameni în centrul de servicii din Ca­pitală, care deserveşte operaţiunile de la nivel global ale grupului din departa­mente precum contabilitate, financiar sau resurse umane. Până la finalul anului, compania vrea să ajungă la 200 de anga­jaţi, conform informaţiilor fur­ni­zate anterior de reprezentanţii gru­pului cu afaceri de 11 miliarde de dolari anual.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO