Producătorul de componente pentru electrocasnice Jaeggi a primit o infuzie de capital de 11 milioane de lei

29 nov 2016 Autor: Mădălina Panaete

Jaeggi Industries, subsidiara locală a producătorului cu acelaşi nume parte a grupului A-Heat, a primt o infuzie de capital de 11 miloane de lei (2,5 milioane de euro), conform datelor de la Registrul Comerţului. Repre­zentanţii companiei nu au spus către ce activităţi va fi direcţionată această sumă.

Creşterea capi­talului vine în contextul în care compania are o fabrică de componente pentru electrocasnice la Sibiu, dezvoltată atât prin investiţii proprii, cât şi printr-un ajutor de stat aprobat în 2014. Jaeggi Industries  a finalizat până la sfârşitul lunii iunie 89% din proiectul de investiţii de peste 15 milioane de euro derulat în fabrica din Cristian (jud. Sibiu).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.11.2016

 
Cuvinte cheie:
Jaeggi
, producator
, capital
, componente
, electrocasnice
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide