Retail&Agrobusiness

Producătorul de cosmetice Oriflame şi-a vândut sediul din zona Herăstrău

Producătorul de cosmetice Oriflame şi-a vândut sediul...

Autor: Cristina Rosca

15.02.2016, 00:06 1231
Producătorul suedez de cos­metice Oriflame, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de profil după cifra de afaceri, a vândut clădirea în care îşi aveau birourile angajaţii com­paniei, potrivit surselor din piaţă. Clă­direa era amplasată în zona Herăstrău din nordul Bu­cureştiului, pe strada Horia Mă­celariu, nu­mărul 61-81.
 
Contactaţi de ZF, oficialii Oriflame nu au dorit să comen­teze informaţiile.
 
Deşi este o clădire de birouri cu vechime, poziţionarea în zona de nord a Capitalei a atras cumpă­rătorul clădirii din strada Ho­ria Mă­celariu, numărul 61-81, spun surse din piaţă, care ada­ugă că nu este vorba de un investitor strategic din piaţa imobiliară, ci de un investitor privat.
 
Nordul Capitalei a devenit în ultimii ani polul birourilor din Bucureşti, găzduind zeci de mii de corporatişti. În această zonă a Capitalei s-au dezvoltat clădiri de birouri în special în zona metroului Pipera şi a staţiei Aurel Vlaicu. Clădirea de birouri a Oriflame este în afara acestei zone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO