Producătorul de mezeluri Caroli a avut o creştere a vânzărilor de 15% în S1, susţinută de noile produse

31 aug 2017 Autor: Mădălina Panaete

Piaţa de carne procesată (mezeluri) se ridică anual la aproximativ 160.000 de tone, împărţite aproximativ în mod egal între comerţul modern şi cel tradiţional.
 
Caroli Foods Group, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală a mezelurilor, a încheiat primul semestru cu vânzări mai mari cu peste 15% faţă de perioada similară a anului trecut, conform informaţiilor furnizate de companie.
 
Astfel, businessul companiei a ajuns în prima jumătate a anului la peste 260 milioane de lei, având în vedere că reprezentanţii companiei au anunţat anterior că afacerile companiei s-au situat la 229 milioane de lei în primul semestru din 2016.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.08.2017

 
Cuvinte cheie:
Caroli
, mezeluri
, crestere
, produse
, vanzari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide