Antreprenori locali

Producătorul de mezeluri Superstar Com din Rădăuţi vrea să ajungă la 33 de magazine

21 apr 2017 Autor: Roana Rotaru

Vezi galeria foto O mare parte din magazinele companiei din Rădăuţi sunt deschise în galeriile comerciale ale Kaufland, cel mai mare retailer din România.

„Anul acesta deschidem minimum 10 unităţi noi.“

Producătorul de preparate din carne Superstar Com din Rădăuţi, judeţul Suceava, un business de aproape 8 mil. euro în 2016, deţinut de antre­prenorul român Marcel Rusu, şi-a pro­pus să des­chidă zece noi magazine anul acesta, ajungând astfel la 33 de unităţi şi 220 de angajaţi.

„Anul acest vom deschide minimum 10 ma­ga­zine. Angajăm şi 30-40 de oameni în plus. Deja am des­chis două magazine în Botoşani şi în Bacău. Lu­na viitoare deschi­dem trei ma­gazine în Iaşi, încă unu în Ba­cău şi în Suceava. Un maga­zin ne costă în jur de 30.000 de euro doar do­tarea şi amena­ja­rea, fără chi­rie. Anul acesta cam 300.000 de euro am alocat pen­tru ex­pan­siu­ne“, a declarat pentru ZF Marcel Rusu, sin­gu­rul acţio­nar al companiei Super­star Com.

Fabrica de preparate din car­ne din Rădăuţi a produs anul trecut peste 1.900 de tone pro­dus finit, producţie care a ge­nerat vân­zări totale de 35,9 mil. lei (7,9 mil. euro), în creş­tere cu 8% faţă de anul pre­cedent. „Extinderea fabricii, respectiv a zo­nei de depozitare, atât a produselor finite, cât şi a ma­teriei prime, diver­si­ficarea gamei sortimentale de pro­duse şi expan­siunea pe segmentul HoReCA au fost principalii factori care au condus la creşterea vân­zărilor. De asemenea, anul trecut am rebran­duit ma­gazinele şi am crescut vânzările pe produsele de top“. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.04.2017

 
Cuvinte cheie:
Superstar
, magazine
, radauti
, producator
, mezeluri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide