Retail&Agrobusiness

Producătorul de mobilă Lemet investeşte 1,7 milioane de lei în două magazine noi

Producătorul de mobilă Lemet investeşte 1,7 milioane...

Autor: Mona Scarisoreanu, Mediafax

20.09.2017, 11:35 337

400 mii lei şi 200 mp sunt coordonatele magazinului din Piatra Neamţ, în timp ce la Baia Mare s-au investit 1,3 milioane de lei în 1.700 mp.

“În zona Moldovei am înregistrat un interes din ce în ce mai crescut pentru produsele noastre, iar magazinul din Piatra Neamţ a venit firesc, ca răspuns la cerinţele clienţilor noştri. Am ajuns, asfel, să avem 12 magazine în Moldova şi planurile de extindere în zonă continuă”, a declarat Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Magazinul Lem’s din Baia Mare este, deja, al patrulea magazin din judeţul Maramureş.

În acest an, Lem’s a deschis, în total, patru magazine, la Târgovişte, Satu Mare, Piatra Neamţ şi Baia Mare, cu o investiţie totală de 3,6 milioane de lei. Cel mai mare magazin deschis anul acesta este cel din Baia Mare, care are o întindere de 1700 mp şi a necesitat o investiţie de 1,3 milioane de lei, se arată într-un comunicat al companiei.

Lem’s oferă clienţilor săi posibilităţi de cumpărare prin creditare. Spre exemplu, la noul magazin deschis în Baia Mare, clienţii Lem’s pot achiziţiona mobilă în rate fără dobândă prin Card Avantaj, Raiffeisen, Banca Transilvania, BCR, BRD, Optimo.

“Vrem să oferim clienţilor noştri cele mai bune posibilităţi de achiziţie pentru a-şi cumpăra configuraţiile de mobilier dorite. Nu numai mobila pe care o cumpără clientul nostru trebuie să fie confortabilă, ci şi procesul de achiziţie. Anul acesta am observat o creştere de 20% a vânzărilor în rate, fapt ce ne demonstrează că eforturile noastre de a face achiziţiile de mobilă mult mai <<confortabile>> pentru client, a fost apreciat şi dă roade”, a încheiat Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproximativ 70.000 mp de retail amenajaţi în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 40.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO