Retail&Agrobusiness

Producătorul sucurilor Tymbark aşteaptă un avans de 10% al veniturilor

Producătorul sucurilor Tymbark aşteaptă un avans de...

Autor: Mădălina Panaete

13.09.2014, 00:01 228
Tymbark Maspex, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală a băuturilor răcoritoare, estimează pentru acest an un avans de 10% al veniturilor, continuând trendul crescător înregistrat în ultimii şase ani, conform informaţiilor furnizate de companie.
 
„Pentru anul 2015 estimăm un avans al veniturilor de double digit (două cifre - n. red.)“, au spus pentru ZF re­pre­zentanţii companiei cu venituri de peste 300 mil. lei (68 mil. euro) anul trecut.
 
În ultimii ani, veniturile totale ale companiei au crescut de la 228 mil. lei în 2008 la peste 300 mil. lei anul trecut, conform datelor de la Ministerul de Finanţe, în această perioadă Tymbark „bătând palma“ pentru achiziţia pastelor făinoase Arnos Oradea, iar mai apoi şi pentru mai multe branduri şi active ale Pan Group Craiova.
 
Anul trecut producătorul de băuturi răcoritoare care deţine două unităţi de producţie în localitatea Vălenii de Munte (Prahova) şi-a extins portofoliul de produse achiziţionând brandurile de snackuri Salatini, Capollini, Tismana şi Rollini d’Oro de la Pan Group Craiova, dar şi liniile de producţie ale acestora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO