Programul „Tomate româneşti“ va fi prelungit până pe 15 iunie

17 mai 2017 Autor: Ionut Jifcu

La solicitarea fermierilor din Cilieni-Olt, ministrul agriculturii Petre Daea a anunţat prelungirea termenului de depunere a documentelor justificative care să ateste comercializarea pro­ducţiei de tomate obţinute din spaţiile protejate, în cadrul programului „Tomate româneşti 2017“.
 
Potrivit ministrului, termenul de de­punere a documentelor justificative care să ateste comercializarea pro­duc­ţiei de tomate obţinute din spaţiile pro­­tejate, în cadrul Progra­mului „To­mate româneşti“ va fi prelungit de la 31 mai la 15 iunie. Daea a declarat că măsura va fi promovată printr-un act normativ.
 
„Am primit o sarcină de la fermieri şi vreau să o duc la îndeplinire, pentru că eu sunt tot timpul lângă ei, îi ascult şi le creez posibilităţi pentru a-şi realiza producţia la timp şi a beneficia de banii pe care trebuie să-i ia, în condiţiile în care se ocupă de legumicultură ştiind programul «O mie de metri pătraţi, trei mii de euro». Din cauza faptului că au fost praguri termice scăzute, mi-au cerut să putem prelungi termenul de la 31 mai până după 15 iunie. Voi face acest lucru printr-un act normativ pe care îl propun în guvern. Ei trebuie să depună documentele, la Direcţia Agricolă, acolo unde se desfăşoară programul“, a declarat Daea.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2017

 
Cuvinte cheie:
program
, documente
, obtinere
, comercializare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide