Retail&Agrobusiness

Proprietarul ciocolatei Poiana vrea să radieze fabrica din Braşov

Proprietarul ciocolatei Poiana vrea să radieze fabrica...

Autor: Mădălina Panaete

03.11.2015, 00:06 1910
Adunarea generală a acţionarilor Mondelez România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa dulciurilor, se va reuni pe 2 decembrie pentru a aproba desfiinţarea şi radierea din Registrul Comerţului a punctului de lucru din Braşov, de pe Strada de Mijloc nr. 37A, aceasta fiind adresa fabricii în care până în urmă cu şase ani se producea brandul românesc de ciocolată Poiana.
 
„La momentul în care se desfiinţează un punct de lucru acolo nu se va mai desfăşura nicio activitate. Este posibil să fie pus în vânzare din moment ce nu are o activitate propriu-zisă sau proprietarul rămâne cu terenul, dar demolează clădirile. Practic punctele de lucru se înfiinţează când desfăşori o activitate acolo, chiar şi depozitare pentru că trebuie să-ţi asumi răspunderea că îndeplineşti toate condiţiile“, spune un reprezentant al Registrului Comerţului.
 
Reprezentanţii Mon­delez nu au răspuns solicitării ZF cu privire la ce înseamnă această ra­diere pentru viitorul fa­bricii, dacă aceasta va fi sau nu vândută.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO