Retail&Agrobusiness

Proprietarul restaurantelor Divan a deschis o shaormerie în Piaţa Romană şi continuă extinderea

Andrei Iusut, proprietarul restaurantelor Divan:
Vrem să continuăm să ne extindem cu o unitate pe an, aşa cum am făcut-o în ultimii trei ani. Nu am decis încă ce direcţie de dezvoltare vom avea anul viitor, am putea să ne orientăm către o diversificare a portofoliului sau către expansiunea formatului Express. Ne uităm atât la Bucureşti, cât şi la oraşele mari ale ţării.

Andrei Iusut, proprietarul restaurantelor Divan: Vrem să continuăm să ne extindem cu o unitate pe an, aşa cum am făcut-o în ultimii trei ani. Nu am decis încă ce direcţie de dezvoltare vom avea anul viitor, am putea să ne orientăm către o diversificare a portofoliului sau către expansiunea formatului Express. Ne uităm atât la Bucureşti, cât şi la oraşele mari ale ţării.

Autor: Cristina Rosca

03.11.2014, 00:00 620
Andrei Iusut (33 de ani) s-a lansat în business încă din timpul facultăţii când făcea intermediere în comerţ dintr-o garsonieră bucureşteană.
 
Ulterior a făcut primii paşi în turism, iar în 2009 a deschis în centrul istoric al capitalei primul restaurant Divan alături de soţia sa.
 
Astăzi, antreprenorul îşi concentrează atenţia pe businessul din HoReCa şi a ajuns la trei restaurante – două cu specific turcesc, sub brandul Divan, şi unul cu specific grecesc, Meze Taverna – şi o shaormerie – Divan Express – de la care aşteaptă încasări totale de peste 2 milioane de euro în acest an. Cel mai nou pariu este shaormeria Divan Express deschisă în Piaţa Romană în urma unei investiţii de peste 200.000 de euro.
 
„Am pornit de la zero pe cont propriu. Mi-amintesc că locuiam într-o garsonieră care seara îmi era dormitor, iar ziua birou, iar eu eram şi secretară, şi director economic şi CEO“, spune antreprenorul.
 
În 2006 a deschis agenţia proprie de turism pe care o mai deţine şi astăzi, iar trei ani mai târziu primul restaurant Divan. Toate businessurile le-a dezvoltat atât cu fonduri proprii, cât şi cu credite bancare. Cele mai mari investiţii au mers către restaurante, în total peste 2 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO