Retail&Agrobusiness

PwC România: „Vânzarea Praktiker către Kingfisher a necesitat aproape şase luni de negocieri. Domnul Susli este un antreprenor pursânge, va întoarce banii în România“

Anda Rojanschi, partener, D&B David şi Baias

George Ureche, director servicii de tranzacţii, PwC România

Anda Rojanschi, partener, D&B David şi Baias George Ureche, director servicii de tranzacţii, PwC România

Autor: Roxana Rosu

04.08.2017, 00:05 679

Echipa de Tranzacţii a PwC România şi firma sa afiliată de avocatură, D&B David şi Baias, au asistat acţionarii Praktiker în tranzacţia de vânzare către bri­tanicii de la Kingfisher, finalizarea contractului venind după şase luni de negocieri, care s-au intensificat în perioada imediat anterioară semnării.

„A fost o tranzacţie foarte interesantă, ce include şi preluarea unor active imobiliare deţinute de vânzători. Semnarea contractului a necesitat aproape şase luni de negocieri, care s-au intensificat în perioada imediat anterioară semnării“, a declarat Anda Ro­janschi, partener la D&B David şi Baias, liderul echipei de servicii de asistenţă fiscală şi juridică în tranzacţii.

Tranzacţia a presupus pre­luarea unei reţele de 27 de ma­ga­zine de bricolaj, cu o cifră de afaceri de circa 630 mil. lei în 2016.

Echipa PwC România şi D&B David şi Baias implicată în tranzacţie a fost formată din aproximativ 10 consultanţi şi avocaţi care au oferit vânzătorului servicii de consultanţă de corporate finance, consultanţă juridică şi fiscală. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO