Retail&Agrobusiness

Răzvan Diraţian, şeful Avon România, a preluat conducerea operaţiunilor din Filipine

Răzvan Diraţian, şeful Avon România, a preluat...

Autor: Cristina Bellu

18.07.2017, 15:05 385

Răzvan Diraţian, executivul român care a condus timp de opt ani businessul Avon pe piaţa locală şi în Republica Moldova, a preluat funcţia de director general pentru Avon Filipine, o piaţă aflată în top cinci pieţe Avon la nivel global.

“Este o evoluţie naturală, întrucât sub conducerea lui Răzvan, compania a înregistrat 18 trimestre de creştere consecutivă, iar în 2016 compania a intrat în top 15 pieţe Avon, înregistrând cea mai mare creştere de business, de peste 10%”, precizează reprezentanţii companiei.

Răzvan Diraţian s-a alăturat echipei Avon în 1999 pe poziţia de sales analyst, iar în 2003 a preluat conducerea departamentului de sales support.

La 33 de ani a devenit unul dintre cei mai tineri manageri din peisajul de business autohton, preluând conducerea Avon România, iar din 2009 a preluat şi piaţa din Moldova, devenind Director General Avon România şi Moldova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO