Retail&Agrobusiness

Retailerul olandez C&A merge cu o unitate în Prima Shops Oradea

Retailerul olandez C&A merge cu o unitate în Prima Shops...

Autor: Cristina Bellu

25.04.2018, 11:47 416

Retailerul de modă C&A, jucătorul nu­mărul trei pe piaţa locală de profil, deschide un magazin în centrul comercial Prima Shops Oradea, dezvoltat de Oasis Retail & Development.

Compania îşi continuă astfel expansiunea în offline pe piaţa locală, unde deţine o reţea de circa 40 de unităţi în principalele oraşe din ţară.

„Investim mult în magazinele noastre fizice. (...) Extindem implementarea de con­cep­te de design nou în mare parte din ele“, a declarat recent Andreas Hammer, director de e-com­merce al C&A Europa.

Alături de retailerul olandez, vor deschide unităţi în centrul comercial Prima Shops Oradea magazinul WoW, lanţul de restaurante Mesopotamia steakhouse-ul Piata9 şi magazinul cu specific pescăresc Giorgio Mare

Complexul comercial care se întinde pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi a fost dezvoltat în urma unei investiţii de peste 12 milioane euro.

În cadrul proiectului sunt deschise magazine precum JYSK, CCC, Takko, Deichmann, Flanco, Pepco, Noriel, SMYK, Intersport sau KFC, iar în imediata apropiere se află şi un hipermarket Kaufland.

“(...) Acordăm o atenţie deosebită realizării mixului de chiriaşi în proiectele noastre deoarece ne dorim proiecte de succes pe termen lung pentru retaileri şi clienţii lor”,  a spus Kurt Wagner, Partener in cadrul Oasis Development.

Prima unitate sub brandul Prima Shops a fost inaugurată în 2007, iar ritmul de creştere a fost unul constant, astăzi, Oasis Development fiind operaţional cu şase proiecte de acest tip.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO